Beste ouder/verzorger,

Als school vinden wij het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van alles wat er op de school en in de groep van uw kind gebeurt.

We zijn Social Schools gaan gebruiken om deze informatie op eenvoudige wijze met u te delen. Dit online communicatieplatform is veilig en afgeschermd. U (ouder/verzorger/leerkracht) kunt alleen inloggen met uw inlognaam en wachtwoord. Deze ontvangt u namens de school van Social Schools. U wordt dan automatisch lid van de klas(sen) van uw kind(eren).
De nieuwsbrief (Info) en openbare berichten worden op de newsfeed van de website van de school gepubliceerd zodat toekomstige ouders en geïnteresseerden ook een beeld kunnen krijgen van onze school.

De leerkracht plaatst regelmatig berichten. Bijvoorbeeld over een activiteit, informatie over een lesmethode, intekenlijstjes, huiswerk, een planner voor de oudergesprekken en de nieuwsbrief (Info).
Als ouder kunt u deze informatie bekijken door in te loggen via de mobiele app of via de web-omgeving. Op de schoolwebsite (HOME) vindt u een inlogknop. Ook kunt u reageren op berichten. Verder kunt u pushberichten of e-mails ontvangen bij belangrijke mededelingen en agendapunten rechtstreeks toevoegen aan uw telefoonagenda.